Greenland 2010

Retkikunta

Varusteet

Päiväkirja

Seuraa retkikunnan etenemistä!

Linkit

Kuvia ja videoita

 

 


 

Päiväkirja       

Perillä 5.5.2010

korkeus: 10m
vesisadetta ja lämpöasteita

Läpimärkä, mutta jollekin muulle kuin suihkunraikkaalle tuoksuva retkueemme saapui hiihtäen Isortoqin pääraitille 11:30. Aloitimme vaelluksemme länsirannikolta ja vietimme 21 ikimuistoista vuorokautta Grönlannin jäätiköllä. Johannasta tuli samalla ensimmäinen suomalainen nainen, joka on ylittänyt tämän jäätikön. Ensimmäinen tehtävämme on nyt etsiä jotain muuta syötävää kuin retkimuona ja juomaksikin sopisi ehkä paremmin jokin muu kuin jäätikkölumesta sulatettu vesi urheilujuomajauheella maustettuna. Retkikunnan asiat ovat mallillaan.

Terveisiä omaisille, kavereille ja kaikille muillekin, jotka ovat seuranneet taivallustamme.