Greenland 2010

Retkikunta

Varusteet

Päiväkirja

Seuraa retkikunnan etenemistä!

Linkit

Kuvia ja videoita

 

 


 

Päiväkirja       

Kangerlussuaq 12.4.2010

Retkikunta on saapunut Grönlantiin. Kaiken harjoittelun ja valmisteluiden jälkeen seikkailu alkaa nyt lopultakin. Tarkastimme lähettämämme rahtilaatikon sisällön ja kaikki oli ok. Hyvin tehty rahtilaatikko pääsee jopa hyötykäyttöön. Sitä kysyttiin paikalliselle lastentarhalle ja tietysti lupasimme sen. Saimme ostettua tänään keittimiin polttoaineen ja hätäraketteja jääkarhujen pelottamista varten itärannikolla, sovittua huomiselle tapaamisen poliisin kanssa varusteiden tarkastamista varten, sekä vahvistettua keskiviikkoaamulle kuljetuksen jäätikön reunalle. Paikalliset ihmiset ovat todella ystävällisiä ja avuliaita. Retkikunta odottaa innolla lähtöä.