Greenland 2010

Retkikunta

Varusteet

Päiväkirja

Seuraa retkikunnan etenemistä!

Linkit

Kuvia ja videoita

 

 


 

Päiväkirja       

Rahti liikkeelle 24.3.2010

Ohi on! Nimittäin monien viikkojen pakkausrumba. Olemme pussittaneet läjäpäin ruokaa (reilu 30 kiloa per naama), valinneet mukaan lähtevät varusteet, askarrelleet pulkkia ja tehneet kaikenmaailman hankintoja ja virityksiä. Retkikunnan päivystävä lääkäri Iikka rakensi meille ensiapusetin. Valtaosa varusteista pakattiin suureen laatikkoon, jonka Lauri rakensi yhdessä isänsä kanssa.


Termarit ja lääkelaatikon sisältöä.


Kolmen hengen varusteet lähdössä Euraan.


Eurassa todettiin, että hyvinhän tämä tavaramäärä mahtuu ahkioon.

Rahtilaatikkomme on toimitettu DSV:n huomaan. Ensin DSV Road kuljettaa laatikon rekalla Tanskaan, josta DSV Air & Sea lennättää laatikon Grönlannin Kangerlussuaqiin. Siellä kohtaamme varusteet muutaman viikon kuluttua.


Lauri, Marko ja laatikko.

(Lisätty 25.03.2010)