Greenland 2010

Retkikunta

Varusteet

Päiväkirja

Seuraa retkikunnan etenemistä!

Linkit

Kuvia ja videoita

 

 


 

Päiväkirja       

Susihiihto ja Expedition Kaffeklubbenin tunnelmia haistelemassa 7.3.2010

Marko hiihti Sipoossa järjestetyssä Susihiihdossa 50 kilometriä. Reitillä oli yhdeksän lähtöpistettä ja se kierteli hienoissa maisemissa pitkin lumisia peltoja ja metsiä. Ladut olivat todella hienossa kunnossa ja kelikin suosi!


Marko hiihtovermeissä.


Susihiihdon tunnelmaa.

Hiihdon jälkeen Marko lähti vielä seuraamaan, kuinka Expedition Kaffeklubbenin pakkailut etenevät. Hyvällä mallillahan ne näyttivät olevan ja pojatkin olivat intoa täynnä! Arktiset konkarit Vesa ja Toni lähtevät tekemään hurjaa reissua Grönlantiin.


Iloiset Vesa ja Toni pakkaustouhuissa.

-Marko

(Lisätty 24.03.2010)