Greenland 2010

Retkikunta

Varusteet

Päiväkirja

Seuraa retkikunnan etenemistä!

Linkit

Kuvia ja videoita

 

 


 

Päiväkirja       

Kaukopartiohiihto 26.-27.2.2010

Lauri osallistui ensimmäistä kertaa Kaukopartiohiihtoon. Marko oli lomalla ja Nousiaiset pääsivät flunssan takia vain huoltajiksi tapahtumaan. Tavoitteeksi Lauri oli asettanut 225 km eli kolme kertaa 75 kilometrin lenkin kahden vuorokauden kuluessa. Matka vaikutti melko pitkältä yksin hiihdettäväksi. Onneksi heti 65 kilometrin jälkeen Lauri äkkäsi suunnilleen samaa vauhtia etenevän miehen ja selvisi, että tavoitekin oli molemmilla sama.


Lauri lähdössä liikkeelle.

Lauri ja Janne hiihtivät loppumatkan yhdessä. Sää oli perjantain pakkasella, mutta lauantaina oli plussakeli ja välillä satoi räntää. Tuloksena oli 225 km alle 36 tuntiin. Molemmat näyttivät hyvävoimaisilta vielä maalissakin.


Janne ja Lauri iloisina maalissa.

(Lisätty 01.03.2010)