Greenland 2010

Retkikunta

Varusteet

Päiväkirja

Seuraa retkikunnan etenemistä!

Linkit

Kuvia ja videoita

 

 


 

Päiväkirja       

Uusi vuosi, uudet kuteet

Hyvää uutta vuotta kaikille! Tänä vuonna pääsemme matkaan!

Uusi Sastan The Pole -gorepuku.

Vaikka päiväkirjamme kirjoittaminen on ollut tauolla, retken valmistelut eivät suinkaan. Joulun tienoilla saimme yhteistyökumppaneiltamme mieluisia paketteja: Arlalta juustoja ja kirkastettua voita testattavaksi tammikuun treenireissullamme ja Sastalta vaellusvaatteita. Sastan goretex -asuista monella meistä oli jo myönteisiä kokemuksia Huippuvuorilta. Nyt koko porukalla on Sastan The Pole -vaatteet. Noihin vaatteisiin hypättyään tuli joulusyöminkienkin jälkeen heti sporttinen olo!

Valmistelut ovat pitäneet sisällään varusteiden hankkimista, kokeilemista ja tuunaamista, ruokalistan suunnittelua ja treeniretken suunnittelua − ja samoissa merkeissä jatkamme. Vaikka aiempien reissujen jäljiltä meillä on periaatteessa varusteet kunnossa, parannusideat eivät lopu kesken. Ajankohtaisia ovat myös lupa-, logistiikka- ja vakuutusasiat. Harjoitteluolosuhteet ovat olleet loistavat ja olemmekin nauttineet hiihdosta mukavassa, yli 20 asteen pakkassäässä.

Lähdemme tammikuun viimeiseksi viikoksi testaamaan varusteita jonnekin jäälle ja aloitamme muutenkin tällä kokoonpanolla hiihtelyn pehmeällä laskulla. Harjoitusreissun jälkeen teemme lopullisen päätöksen mukaan lähtevistä varusteista ja lupaan ainakin yrittää päivittää varusteistamme tietoa.

Johanna uudessa Sastan pörröisessä fleecessä.

(Lisännyt Johanna 13.01.2010)