Greenland 2010

Retkikunta

Varusteet

Päiväkirja

Seuraa retkikunnan etenemistä!

Linkit

Kuvia ja videoita

 

 


 

Päiväkirja       

Yhteistreenit Helsingissä − kaikilla hiihtokausi avattu! 31.10.2009

Lauantaiaamuna Marko vei Johannan ja Jarin tutustumaan omaan renkaanvedon kotirataansa Malmin lentokentän maastoihin. Rengasta vedettiin ohikulkijoiden riemuksi tai riesaksi kolme tuntia. Tarjosipa joku rouva takapihaltaan puutarhatouhujen lomasta saksiaan lainaksi renkaiden narujen katkomiseksi. Kieltäydyimme kohteliaasti.

Renkaanvedon jälkeen Johanna ja Jari jatkoivat vielä kokeilemaan, miltä hiihto tuntuu Ylläs-hallissa. Marko ja Lauri olivat käyneet kokeilemassa samaa pari viikkoa aiemmin ja kehuivat kokemusta. Hyvähän siellä hallissa olikin hiihdellä ja muutenkin maisemoinnin onnistuminen oli positiivinen yllätys. Meno tuntui ensimmäisillä kierroksilla huteralta, mutta löytyi se hiihdon koordinaatiokyky melko nopeasti jostain. Heti ensimmäisessä kaarteessa oli Reijo Jylhä kouluttamassa luisteluhiihtoa kolmelle miekkoselle. Jottei treeni menisi liiottelun puolelle, tunnin hiihtelyt riittivät.