Greenland 2010

Retkikunta

Varusteet

Päiväkirja

Seuraa retkikunnan etenemistä!

Linkit

Kuvia ja videoita

 

 


 

Päiväkirja       

Greenland 2009 -retkikunnan haastattelut heinäkuussa 2009

Heinäkuussa Nousiaiset ja Lauri ajelivat parina viikonloppuna Turun suunnalle haastattelemaan Greenland 2009 –retkikunnan jäseniä. Kävimme hyvin kiinnostavat keskustelut retken kulusta Västinsalon Ramin että Stenrosin Timon kanssa. Saimme paljon arvokasta tietoa retken järjestelyihin liittyen ja hyviä vinkkejä omalle reissullemme. Kiitoksia molemmille!

Keskustelimme varusteista, matkan käytännön järjestelyistä (vakuutukset, luvat, lentomatkat, rahdit), reitistä, ruoasta ja monesta muusta yksityiskohdasta. Ramia ja Timoa kuunnellessa retkikunnan toteutuksen työmäärä konkretisoitui ihan eri lailla kuin ennen, vaikka se toki oli etukäteenkin tiedossa.

Varsinkin Timo painotti, kuinka tärkeää fyysinen treenaus on. Olimmekin jo käyneet testaamassa Kaarinan renkaanvetomaastoja – hyvät olivat! Harjoittelusta oli mielenkiintoista kuulla tarkkoja yksityiskohtia. Ei ollut mikään yllätys, että kesätreenimuodoista parhaaksi oli havaittu meillekin jo tuttu renkaanveto.

Jari ja Lauri renkaan edessä.