Greenland 2010

Retkikunta

Varusteet

Päiväkirja

Seuraa retkikunnan etenemistä!

Linkit

Kuvia ja videoita

 

 


 

Päiväkirja       

Retkikunnan 1. yhteinen tapaaminen Markon mökillä 27.−28.6.2009

Saimme koko retkikunnan kokoon ensimmäistä kertaa kesäkuun lopussa. Kokoonnuimme Markon mökillä Saimaan saaressa, jossa punoimme jo tahoillamme tehdyt suunnitelmat yhteen. Vuorasimme mökin seinät Grönlannin kartoilla ja pohdimme reittivaihtoehtoja. Innokkaasti tutkimme myös aiempien retkikuntien matkakertomuksia ja Grönlannin matkaoppaita.

Hyötyliikuntaa.

Tapaamisessa tuli selväksi, että kaikki ovat selvästi hyvin motivoituneita lähtemään reissuun ja valmiita sitoutumaan lähtöön. Huomasimme myös, että paljon on vielä selviteltävää ja sovittavaa. Bonuksena teimme Markon iloksi kokovartalotreenin hävittämällä yhden hiekkakasan perustuksiin.

Kartat oli tilattu ennen tapaamista ja niitä tutkittiin tarkasti.